Forside


 Nyttig informasjon


Spar tusenvis på dine forsikringer
Det er kjapt og enkelt.
Visste du at den raskeste måten du kan spare penger på forsikringer på, er å samle dem i ett selskap? Så raskt og enkelt kan du spare tusenvis av kroner i året.

Totalkunder som har samlet sine forsikringer i et selskap, er verdifulle kunder som ofte belønnes med gode rabatter.
Les mer »


Boligforsikring

Boligforsikring er et annet ord for husforsikring eller villaforsikring. Boliforsikring er en bygningsforsikring for enebolig, rekkehus, hel tomannsbolig eller halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. En boligforsikring dekker normalt skader som oppstår i boligen samt innbrudd.

Les mer »


Livsforsikring

Livsforsikring er en forsikring som skal dekke utgifter knyttet til død eller uførhet. Det er som regel bedre å starte med en livsforsikring tidligst mulig i livet, jo bedre er det. Forsikringsselskapene beregner nemlig forsikringspremier (prisen på din livsforsikring) på hvor gammel du er og statistikk på hvor gamle vi mennesker blir.

Les mer »


Båtforsikring

Bør du ha båtforsikring? Mange dropper forsikring av båten sin, men det kan medføre økonomisk ruin. Det finnes flere hundre tusen fritidsbåter i Norge, de fleste av en slik størrelse og standard at båtene, sjarkene og seilbåtene  representerer store verdier for eieren.

Les mer »


Bilforsikring

I denne artikkelen finner du nyttig informasjon om bilforsikring, typer bilforsikringer, hvilke krav en bilforsikring bør ha, sjekkliste for bilforsikringer og tips for valg av bilforsikring.
Les mer »


Forsikringsselskap - Få tilbud på forsikring fra forsikringsselskaper


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Båtforsikring

Det finnes ingen krav om at du må forsikre båten din i Norge, selv ikke ansvarsforsikring for båter er obligatorisk. Om du har en fritidsbåt, seilbåt, fiskebåt eller en annen båt som ikke er forsikret gamler du med din egen økonomi. For det er ikke slik at du er uten ansvar bare fordi du er uten båtforsikring.


Det er også viktig å være klar over at ansvarsforsikring ikke er helt det samme til sjøs som på land. En bil har et objektivt ansvar; det vil si at ansvarsforsikringen gjelder selv om ingen kan lastes for skaden. På sjøen finnes bare såkalt skyldansvar, noe som betyr at såkalte ”hendelige uhell” ikke kommer inn under en ansvarsforsikring.


Mange båteiere er også mer oppmerksomme på egen båt enn på andres båter og spør bare etter kaskoforsikring. I tillegg er tyverier er stort problem. Hvert år blir det stjålet båter og båtmotorer for flere titalls millioner kroner i Norge.


Store prisforskjeller

Bileiere kan velge blant noen få norske forsikringsselskap, men det helt annerledes med båtforsikringen. Alle de store norske forsikringsselskapene tilbyr båtforsikring, men det finnes mange mindre og spesialiserte båtforsikringsselskaper. Flere av disse selskapene som tilbyr båtforsikringer kan i mange tilfeller gi deg svært gode priser og betingelser på din båtforsikring.


Prisene kan variere voldsomt, så du bør innhente tilbud om forsikring av båten fra flere forikringsselskap. Tilbudene kan variere med flere hundre prosent og enkelte større forsikringssselskap kan redusere prisen betydelig om man flytter flere forsikringer til samme selskap.


Å sammenligne pris på båtforikringer er ikke bare viktig for deg som forbruker, men også viktig for konkurransen i markedet. Som forbruker har du nesten et samfunnsansvar for å velge den beste båtforsikringen for at markedet skal fungere.


Rabatt på båtforsikringer

Forsikringsselskapene tar i mange tilfeller utgangspunkt i postnummeret som geografisk er nærmest  båthavnen for å vurdere den totale risiko ved båtforsikringen. For de raske båtene koster det som regel mest å tegne forsikring dersom du har båten liggende rundt Oslo.


Forsikringsselskapene har mange forbehold i forbindelse med forsikringsavtaler på båter og fritidsbåter. Det er dyrt å være ung båtfører, og det er billigere dess eldre og mer erfaren du blir.


Det er i tillegg til store forskjeller i priser på båtforsikringer mye å hente på forskjellige rabatter. Medlemskap i Kystpatruljen gir rabatt og flere fagforeninger har spesialavtaler med forsikringsselskapene når det gjelder båtforsikringer.

ANNONSER:

Bedrifts-forsikring klikk her

bedriftsforsikring.org/


Om oss
© 2010-2018 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.