Forside


 Nyttig informasjon


Spar tusenvis på dine forsikringer
Det er kjapt og enkelt.
Visste du at den raskeste måten du kan spare penger på forsikringer på, er å samle dem i ett selskap? Så raskt og enkelt kan du spare tusenvis av kroner i året.

Totalkunder som har samlet sine forsikringer i et selskap, er verdifulle kunder som ofte belønnes med gode rabatter.
Les mer »


Boligforsikring

Boligforsikring er et annet ord for husforsikring eller villaforsikring. Boliforsikring er en bygningsforsikring for enebolig, rekkehus, hel tomannsbolig eller halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. En boligforsikring dekker normalt skader som oppstår i boligen samt innbrudd.

Les mer »


Livsforsikring

Livsforsikring er en forsikring som skal dekke utgifter knyttet til død eller uførhet. Det er som regel bedre å starte med en livsforsikring tidligst mulig i livet, jo bedre er det. Forsikringsselskapene beregner nemlig forsikringspremier (prisen på din livsforsikring) på hvor gammel du er og statistikk på hvor gamle vi mennesker blir.

Les mer »


Båtforsikring

Bør du ha båtforsikring? Mange dropper forsikring av båten sin, men det kan medføre økonomisk ruin. Det finnes flere hundre tusen fritidsbåter i Norge, de fleste av en slik størrelse og standard at båtene, sjarkene og seilbåtene  representerer store verdier for eieren.

Les mer »


Bilforsikring

I denne artikkelen finner du nyttig informasjon om bilforsikring, typer bilforsikringer, hvilke krav en bilforsikring bør ha, sjekkliste for bilforsikringer og tips for valg av bilforsikring.
Les mer »


Forsikringsselskap - Få tilbud på forsikring fra forsikringsselskaper


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Livsforsikring

En livsforsikring kan bygges opp på flere måter med både en sparedel og en såkalt risikodel.


De forsikringene en burde ha er de som hjelper igjennom de virkelige store krisene i livet. For en familie vil bortfall av en forsørger ha stor innvirking på både økonomi og livssituasjon. Livsforsirkring er derfor noe alle som har familie burde ha. Hvis en har forsørgeransvar og husholdingen har behov for din inntekt er dette en forsikring en absolutt burde ha. Størrelsen på forsikringen er selvsagt avhengig av inntekten, men livsforsikringen bør være stor nok til å dekke gjeld som ikke dekkes av egen gjeldsforsikring.


Størrelse på livsforsikring

En bør ikke forvente å ha samme levestandard hvis en forsørger dør, men en livsforsikring bør dekke nok til at en kan beholde hus eller eiendom og en god levestandard. Hvis en er samboere med felles eiendom burde livsforsikringen dekke halvparten av markedsverdien til eiendommen.


Dermed dekker livsforsikringen slik at en har nok til å kjøpe ut eventuelle andre arvinger for å beholde boligen. Men der er ikke bare størrelsen på livsforsikringen som avgjør prisen på livsforsikringen.


Priser på livsforsikringer

Prisnivået på livsforsikringer varierer med dekningsbeløp, dekningsgrad, samt kjønn og land man bor i. Utfra disse opplysningene og andre forhold beregner forsikringsselskapene hvor mye du skal betale i forsikringspremie. Starter man i ung alder med en livsforsikring vil månedsbeløpet man betaler inn bli lavere enn om man starter livsforsikringen senere i livet.


Noen få forsikringsselskap har to betalingsterminer pr. år på livsforsikringer men de fleste har fire terminer. Det er også en rekke andre forhold som kan avgjøre om du kan få en gunstig og rimelig livsforsikring.


Gode og rimelige livsforsikringer

Livsforsikring stiller ingen krav om forsikringstegning, men enkelte livsforsikringsselskap ønsker primært et kundeforhold før man starter en livsforsikring. Det kan være tilstrekkelig om du f.eks. plasserer skadeforsikringene dine i selskapet for å opprette et slikt kundeforhold. Noen få forsikringsselskap ønsker at man også sikres med en dødsrisikoforsikring. Å tilpasse seg slike forhold gjør at man kan få ekstra gode livsforsikringer.


Noen forsikringsselskap tar ikke etableringsgebyr om man er medlemmer i f.eks. YS og AF. Man kan også få rabatt om man også har pensjonsforsikring eller er kollektivt forsikret gjennom arbeidsgiveren.

ANNONSER:

Bedrifts-forsikring klikk her

bedriftsforsikring.org/


Om oss
© 2010-2018 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.