Forside


 Nyttig informasjon


Spar tusenvis på dine forsikringer
Det er kjapt og enkelt.
Visste du at den raskeste måten du kan spare penger på forsikringer på, er å samle dem i ett selskap? Så raskt og enkelt kan du spare tusenvis av kroner i året.

Totalkunder som har samlet sine forsikringer i et selskap, er verdifulle kunder som ofte belønnes med gode rabatter.
Les mer »


Boligforsikring

Boligforsikring er et annet ord for husforsikring eller villaforsikring. Boliforsikring er en bygningsforsikring for enebolig, rekkehus, hel tomannsbolig eller halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. En boligforsikring dekker normalt skader som oppstår i boligen samt innbrudd.

Les mer »


Livsforsikring

Livsforsikring er en forsikring som skal dekke utgifter knyttet til død eller uførhet. Det er som regel bedre å starte med en livsforsikring tidligst mulig i livet, jo bedre er det. Forsikringsselskapene beregner nemlig forsikringspremier (prisen på din livsforsikring) på hvor gammel du er og statistikk på hvor gamle vi mennesker blir.

Les mer »


Båtforsikring

Bør du ha båtforsikring? Mange dropper forsikring av båten sin, men det kan medføre økonomisk ruin. Det finnes flere hundre tusen fritidsbåter i Norge, de fleste av en slik størrelse og standard at båtene, sjarkene og seilbåtene  representerer store verdier for eieren.

Les mer »


Bilforsikring

I denne artikkelen finner du nyttig informasjon om bilforsikring, typer bilforsikringer, hvilke krav en bilforsikring bør ha, sjekkliste for bilforsikringer og tips for valg av bilforsikring.
Les mer »


Forsikringsselskap - Få tilbud på forsikring fra forsikringsselskaper


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Boligforsikring

I mange tilfeller dekker boligforsikringen i tillegg rettshjelp og naturskade. Vær klar over at boligforsikring vanligvis ikke dekker skade på innbo og løsøre.


En bolig er den største investeringen man gjør i livet. Konsekvensene av brann, vannskader, soppskader eller innbrudd i boligen kan bli svært store, og i verste fall kan man miste alt man eier. Derfor er det viktig at man forsikrer seg mot tapet ved å kjøpe en boligforsikring. Husk at boligforsikringer varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap både på pris og hva forsikringene dekker.


Med en boligforsikring er bygningen som regel fullverdiforsikret. Det vil som regel si at erstatningen ved totalskade dekker kostnadene med å bygge boligen opp igjen til samme standard. Boligverdien fastsettes når forsikringen tegnes og baseres bl.a. på boligareal, antall etasjer, bosted og standard.


Spleiselag

En forsikring er på en måte et spleiselag hvor man sprer regningen for eventuelle ødeleggelser på alle som er forsikret. Dette gjør man gjennom den årlige forsikringspremien.


Et viktig prinsipp innen forsikring er at man ikke skal kunne tjene penger på å ha boligforsikring. Det vil si at man bare skal tilbake til det samme nivået økonomisk som man var før ulykken inntraff, fordelen ved dette er jo at man får erstattet skader til nypris eller kostnadene ved utbedring i dagens priser. Men for å redusere sannsynligheten for at folk utnytter eller svindler forsikringsselskapene må man som regel betale en egenandel på boligforsikringer.


En boligforsikring kan tilpasses hver enkelt bolig og familie og dekker vanligvis både tap som skyldes brann og vannlekkasjer. Man kan også utvide forsikringen til å gjelde innbo og løsøre (f.eks. møbler, stereo, kunst, TV og datamaskiner).


Ved å samle både boligforsikring og forsikring på innbo og løsøre kan man som regel få en lavere pris på forsikringer.


Priser og rabatter

Rabatter på boligforsikring gis ofte i forbindelse med skadeforebyggende tiltak som alarmer, sluk i rommet med vaske- eller oppvaskmaskin, vannstopper, vaktselskap og andre faktorer.


Man kan redusere prisen på forsikringspremien ganske mye ved å gjøre boligen sikrere, for eksempel ved å installere røykvarslere, boligalarm, sikkerhetslåser samt få fagfolk til å godkjenne det elektriske anlegget. Boligforsikringer har ofte flere tilleggsforsikringer som er ment å kunne tilpasses ditt ønske og behov av slik forsikring.


Ved slike tilleggsforsikringer som soppforsikring vil prisen på boligforsikringen øke.

ANNONSER:

Bedrifts-forsikring klikk her

bedriftsforsikring.org/


Om oss
© 2010-2018 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.